Bitcoin heeft grootste marktaandeel onder crypto’s sinds 2017

Waar cryptovaluta in waarde blijft zakken, blijft Bitcoin in marktaandeel groeien. Tijdens de notering van donderdag werd Bitcoin de grootste crypto met 45,66% van de totale cryptomarkt. Dat is het hoogste percentage sinds het begin van het jaar.

Ondertussen bedroeg de totale marktkapitalisatie voor digitale valuta 274 miljard dollar, een daling van meer dan 500 miljard dollar gemeten van zijn hoogste punt ooit volgens een bericht op Businessinsider.com.

Als de onzekerheid over de regelgeving en de toekomst van het aanvankelijke aanbod van munten stijgt, lijkt het erop dat beleggers terugstromen naar Bitcoin. Joe DiPasquale, de oprichter van BitBull Capital, een cryptovaluta Fund of Funds zei dat dit een trend is die zich eerder heeft afgespeeld.

“Wanneer crypto’s in waarde dalen, willen beleggers naar Bitcoin gaan, de grootste marktkapitalisatie, omdat het als de veiligste munt wordt beschouwd,”aldus DiPasquale. “Het is degene die de meeste acceptatie heeft, het meest gebruik, en natuurlijk is het de first mover.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home