New York Stock Exchange gaat cryptotool nog verder uitbreiden

Een van de grootste beursoperatoren in de wereld duikt dieper in de wereld van crypto. De New York Stock Exchange gaat hun Cryptocurrency Data Feed verder uitbreiden en mikt op institutionele traders, banken en hedge funds.

Intercontinental Exchange Group (ICE), eigenaar van de New York Stock Exchange, gaat volgens Business Insider zijn Cryptocurrency Data Feed verder uitbreiden die eerder al in maart live ging. Iedereen wil crypto binnen de vetpotten van Wall Street krijgen, waaronder ook Coinbase.

Lynn Martin, hoofd van ICE Data Services, laat weten dat de Data Feed-tool goed is voor 65 procent van de cryptomarkt die ongeveer 300 miljard dollar waard is. Martin wil veel meer diensten integreren in het huidige product. Vandaag worden er al 18 ondersteund, wat er drie meer zijn dan bij de lancering in maart. Over de komende maanden wil ICE de focus leggen op marktverdieping.

In de toekomst wil ICE meer functies aan de feed toevoegen, waaronder een dat de data toont over spreads tussen verschillende exchanges. Bitcoin en andere cryptomunten staan erom bekend dat ze aan flink variabele prijzen worden verhandeld over verschillende exchanges. Dat biedt behoorlijk wat winstmogelijkheden voor traders.

Dergelijke informatie kan volgens Business Insider de klant helpen om opportunistische trades te zoeken en bijhorende risico’s beter te beheren. In de traditionele markten zijn zulke tools alom beschikbaar voor traders, maar in de cryptowereld worden ze nu pas mondjesmaat uitgerold.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home